Engineering

Engineering - NeaForma

Ons intern Projectmanagement zorgt ervoor dat uw project op een professionele manier wordt georganiseerd, voorbereid, gepland, uitgevoerd en afgerond. Een Single Point Of Contact houdt U ten allen tijde op de hoogte.

Wat

Samen met de klant wordt een eisenpakket voor het product opgesteld waardoor onze engineers in staat zijn om een eerste indicatieve offerte voor product en matrijs op te stellen.

Verder kunnen wij ook 3D CAD ondersteuning tijdens het productontwerp aanbieden, of tal van theoretische simulaties (sterkteberekeningen, luchtstroommetingen, vloeisimulaties, … ) om uw technische verwachtingen te bevestigen.

Onze ingenieurs staan garant voor een kwalitatief matrijsontwerp en volgen het traject van FOT (First Out of Tool) over FS (First Sample) tot vrijgave in productie (Golden Sample), van zeer dichtbij op.

Toepassingsgebied

Wilt U uw bestaande kunststof producten optimaliseren in performantie en gewicht of denkt U eraan om uw sheetmetal product om te schakelen naar kunststof? Dankzij de ruime expertise van onze ingenieurs kunnen wij U de optimale ondersteuning aanbieden voor uw project.

Kenmerken

  • In huis CAD software (Creo) en Vloeisimulatie software (Moldex)
  • Intern en extern matrijsontwerp met garantie op eigendom en aantal shots
  • Sterke samenwerking met onderzoekscentra (KULeuven, Mikrocentrum, VKC-Centexbel, …)
  • Europese en Chinese matrijzen in aluminium en staal.
CAD software :: NaaForma

Onze markten

Scroll naar top